Schäfer-Oesterle Kft.

We can leather.

Elérhetőség

Schäfer-Oesterle Kft.

Bonyhád, Dózsa Gy. u. 4-6.

Bonyhád, Ipari Park 02/79 hrsz.

+36 74 684 920

Nagy fejlesztések előtt áll a város

2016.03.10.

A gazdasági élet helyi szereplői, Filóné Ferencz Ibolya, Bonyhád polgármestere és Potápi Árpád János államtitkár tartott megbeszélést szerdán a Völgység Ipari Park fejlesztési lehetőségeiről.

A Völgység Ipari Park fejlesztési lehetőségeiről tartottak egyeztetést szerdán Bonyhádon. Ennek egyik kiemelt pontja volt a Schafer–Oesterle Hungary Kft. és a Trietz és Tsa Bt. csarnok építési elképzelése. A két cég ugyanis pályázati forrásból szeretné bővíteni a már meglévő üzemét. A két beruházás összesen több mint 900 millió forint értékű lenne, ezt pályázati forrásból szeretnék fedezni.

– Jelenleg 182 embert foglalkoztatunk a bonyhádi üzemben, ám szükség van a létszám bővítésre, mivel olyan megrendeléseket kapunk, amelyek indokolják ezt – mondta Frei István, a Schafer–Oesterle Hungary Kft. helyi vezetője. Hozzátette, hogy idén 50 és a következő évben újabb 50 emberrel szeretnék emelni a dolgozói létszámot, továbbá egy új, 5000 négyzetméteres csarnok megépítését tervezik. A cég bőrbevonatú autóalkatrészeket állít elő prémium kategóriás német autók számára.
Treitz György, a jelenleg 110 embert foglalkoztató a Treitz és Tsa Bt. ügyvezetője elmondta, hogy fejlesztési terveik között egy raktárhelyiség megépítése szerepel, ugyanis a mostani épület már kicsinek bizonyul a szintén autóalkatrészeket gyártó cég számára, amelyet Treitz György 18 éve alakított a feleségével.

Forrás: http://www.teol.hu/tolna/gazdasag/nagy-fejlesztesek-elott-all-a-varos-655165 

vissza